13 Ağustos 2012 Pazartesi

Sevgiliye En Güzel Hediye

Yakın arkadaşlarımdan biri yaptığım tişört boyama çalışmalarını görünce çok sevdiği kız arkadaşı için de el boyama tişört hazırlamamı istedi. Peki olur dedim. Tişörtleri sen al tasarımını da nasıl bir şey istiyorsun karar ver hemen başlayayım diye konuştuk. kendi yaptığım örneklerden birini beğendiğinden aynısını istedi, istediği renkleri yazı karakterini şeklini de kararlaştırıktan sonra aldığı tişörtleri getirdi ve yoğun bir çalışma sonucunda iki sevgilinin aşklarını ifade eden ve üzerinde yazanlar itibariyle uzun süre unutulmayacak bu çalışmamız ortaya çıktı. Tişört üzerindeki "NİHAYET" kelimesi hediye edilen bayanın ismi, diğer tişört üzerindeki tarih ise tanışma tarihleri olarak hediyeyi daha anlamlı kılıyor.

4 yorum:

  1. derdin güzeli olurmu?ALLAH korusun.
    ramazan bayramınız mubarek olsun hocam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlı dertler vardır hayatımızda. Bazen kızarız nereden geldi bu başıma diye ama bir türlü de vazgeçemeyiz... Arkadaşımın hisleri de böyleydi zannedersem ki bu tabiri kullanmak istedi sevdiğine vereceği hediye çalışmamızda.

      Sil
    2. Önemli sebeplerden ötürü yaklaşık 2-3 haftadır internete giremiyordum. Geç oldu ama sizin de geçmiş ve gelecek bayramlarınız mübarek olsun.

      Sil
  2. eh bende amin diyim "sağol

    YanıtlaSil

Yorumunuzu Buraya yazabilirsiniz...